Welcome aboard Visitor...

Daily Screenshot

Server Costs Target


94% of target met.

Latest Topics

- Anyone still playing from a decade ago or longer? »
- Game still active. NICE! »
- Password resett »
- Darkspace Idea/Opinion Submission Thread »
- Rank Bug maybe? »
- Next patch .... »
- Nobody will remember me...but. »
- 22 years...asking for help from one community to another »
- DS on Ubuntu? »
- Medal Breakpoints »

Development Blog

- Roadmap »
- Hello strangers, it’s been a while... »
- State of DarkSpace Development »
- Potential planetary interdictor changes! »
- The Silent Cartographer »

Combat Kills

Combat kills in last 24 hours:
No kills today... yet.

Upcoming Events

- Towel Day
05/25/24 +14.6 Hours
- Weekly DarkSpace
05/25/24 +1.3 Days

Search

Anniversaries

14th - Incinarator

Social Media

Why not join us on Discord for a chat, or follow us on Twitter or Facebook for more information and fan updates?

Network

DarkSpace
DarkSpace - Beta
Palestar

[FAQ
Forum Index » » Client Installation Issues (Hardware/Drivers) » » Cannot Start game ?
 Author Cannot Start game ?
Nagaraja
Midshipman

Joined: August 13, 2011
Posts: 3
Posted: 2011-08-13 07:12   
Maybe I am too stupid for this. After creating my account and validating it, i start GCQL and see this:


What do I have to do to start the game ? ( clicking view->launch does not do anything)
_________________


UnicornTrooper
Vice Admiral

Joined: March 05, 2011
Posts: 10
Posted: 2011-08-13 07:32   
I cant see your picture but to start the games you have to go to the launch tab, click on Darkspace and then click launch.Then it will download darkspace and you can play
_________________


Thernhoghas
Grand Admiral
Exathra Alliance Fleet


Joined: September 18, 2010
Posts: 243
From: somewhere in Germany
Posted: 2011-08-13 07:38   
Quote:

On 2011-08-13 07:32, Attack Hobo wrote:
I cant see your picture but to start the games you have to go to the launch tab, click on Darkspace and then click launch.Then it will download darkspace and you can play




after clicking on launch you'll also need to select a server; otherwise nothing will happen
_________________
It is not the beard on the outside that matters. It's the beard on the inside.

Eledore Massis [R33]
Grand Admiral
Templar Knights


Joined: May 26, 2002
Posts: 2694
From: tsohlacoLocalhost
Posted: 2011-08-13 09:34   
Doubt he be able to do even that..



You need a fully working Internet Explorer to run GCQL, be sure you have one and/or its not corrupted.
If your running trough a emulator on MacOS or Linux, be sure to include IE support. (even then its not guaranteeing to work).

No other idea what it could be at the moment.
_________________
DS Discordion

JBud
Marshal

Joined: February 26, 2008
Posts: 1900
From: Behind you.
Posted: 2011-08-13 10:59   
The most likely problem is lack of Internet Explorer, it looks like GCQL gets to the point where it initializes the first frame, then haults. Install IE, then try again, it may be necessary to reinstall GCQL.

[ This Message was edited by: JBud on 2011-08-13 11:01 ]
_________________
[-Point Jumper-][-Privateer Elite-][-Summus Dux-][-Praeclarae-]
[img(RIP MY SIGNATURE DELETED AFTER 7 YEARS/img]
''Insisto Rector - Suivez le Guide - Tempus hostium est''

  Email JBud   Goto the website of JBud
Nagaraja
Midshipman

Joined: August 13, 2011
Posts: 3
Posted: 2011-08-13 14:52   
Thanks for your help so far.

I actually had IE uninstalled. But when I reinstallled IE and GCQL, the situation remained unchanged.
_________________


Nagaraja
Midshipman

Joined: August 13, 2011
Posts: 3
Posted: 2011-08-14 05:50   
I know the reason now: I had the proxy-program 'Widecap' installed (but not even running). After uninstalling it, the error was gone.

(This also solved my problem with not beeing able to log on to VPN and some other MMO....)
_________________


Page created in 0.020032 seconds.


Copyright © 2000 - 2024 Palestar Inc. All rights reserved worldwide.
Terms of use - DarkSpace is a Registered Trademark of PALESTAR