Welcome aboard Visitor...

Daily Screenshot

Server Costs Target


9% of target met.

Latest Topics

- Getting our Player Base back »
- What's with the new Metaverse? »
- Carrier default loadouts - ships w/interceptors only? »
- Holly Cow Its alive!! »
- 01001000 01100101 01101100 01101100 01101111 »
- the mi type ships cheat »
- First Person view is possible in DS! »
- Latency Issues »
- missing dll. »
- 1.741 »

Development Blog

- Roadmap »
- Hello strangers, it’s been a while... »
- State of DarkSpace Development »
- Potential planetary interdictor changes! »
- The Silent Cartographer »
- Cloaking update... »
- Tools for tips »
- Fleet levels and more! »
- Game Mechanics Question and Answer Thread »
- Under Construction »

Combat Kills

Combat kills in last 24 hours:
Kills chart
Killboard

Upcoming Events

- Weekly DarkSpace
06/22/19 +6.1 Days
- International Talk like a Pirate Day!
09/19/19 +94.4 Days
- Towel Day
05/25/20 +343.4 Days

Search

 

Anniversaries

No anniversaries today.

Facebook & Twitter

Why not follow us on Twitter or Facebook for more information and fan updates?

[FAQ
Forum Index » » Beta Testing Discussion » » upgrading vessels!!
 Author upgrading vessels!!
Luxiano
Captain
Interstellar Cultural Confederation United


Joined: July 29, 2006
Posts: 23
From: Collisto, Jupiter
Posted: 2006-09-01 02:14   
$ do not appear, I am dealing with upgrade my ship and I cannot do it so that is not here maybe is a bug!
_________________


  Email Luxiano
BackSlash
Marshal
Galactic Navy


Joined: March 23, 2003
Posts: 11180
From: Bristol, England
Posted: 2006-09-01 03:42   
There is no more upgrading, levels are automaticly changed depending on the hull of the ship.
_________________


  Goto the website of BackSlash
Axianda The Royal
Fleet Admiral
Terra Squadron

Joined: November 20, 2001
Posts: 4273
From: Axianda
Posted: 2006-09-01 13:37   
what the smart guy said.

upgrading feature as seen in release will be removed since it is quite unballencing.
_________________

- Axi

Guyton (Angel of Death)
Marshal

Joined: January 25, 2004
Posts: 701
Posted: 2006-09-01 14:10   
i hate upgrading thats how it should be like in the old patch
_________________
www.twitch.tv/watchtowerr

Guyton (Angel of Death)
Marshal

Joined: January 25, 2004
Posts: 701
Posted: 2006-09-01 14:11   
double post

[ This Message was edited by: Guyton(BrokenWings) on 2006-09-01 15:05 ]
_________________
www.twitch.tv/watchtowerr

Luxiano
Captain
Interstellar Cultural Confederation United


Joined: July 29, 2006
Posts: 23
From: Collisto, Jupiter
Posted: 2006-09-01 20:46   
and something more why we can see the Little image we use to change the weapon or systems
???????
_________________


  Email Luxiano
Luxiano
Captain
Interstellar Cultural Confederation United


Joined: July 29, 2006
Posts: 23
From: Collisto, Jupiter
Posted: 2006-09-01 20:48   
i was Checking the planets and some planets can't be Capture Why??

[ This Message was edited by: Luxiano on 2006-09-01 21:10 ]
_________________


  Email Luxiano
BackSlash
Marshal
Galactic Navy


Joined: March 23, 2003
Posts: 11180
From: Bristol, England
Posted: 2006-09-02 03:58   
There are duplicate infantry on some planets due to some people abusing a bug to save your ship when you die. Other than that, your other bug is simple to fix. Orbit a planet with a factory and shipyard, disable whatever weapon/device you need too, right click on it and a list apears. NOTE: THIS IS NOT YET FULLY FUNCTIONAL, EVERYONE ALREADY KNOWS THIS.
_________________


  Goto the website of BackSlash
[SFEP] - Codex09
Admiral

Joined: August 16, 2006
Posts: 187
From: Sydney Australia
Posted: 2006-09-03 05:42   
When I upgraded my ship (weapons, drives, shields etc) where they show up in the slots went completely blank replaced with nothing but a full green square when they were able to be used.

I am not sure if this has already been found but it is a bug all the same.
_________________
Old enough to know better, yet young enough to still learn.



Doran
Chief Marshal
Galactic Navy


Joined: March 29, 2003
Posts: 4031
From: The Gideon Unit
Posted: 2006-09-03 13:39   
thats because most upgrade paths currently dont work
only drives, shields/armor, beams and i think fighters too

im sure thats in the bug report thread
_________________


  ICQ status
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Page created in 0.023378 seconds.


Copyright © 2000 - 2019 Palestar Inc. All rights reserved worldwide.
Terms of use - DarkSpace is a Registered Trademark of PALESTAR