Welcome aboard Visitor...

Daily Screenshot

Server Costs Target


Target met!

Latest Topics

- Reminiscing »
- Holly Cow Its alive!! »
- Messenger Battle Chat by T-Roy! »
- Getting our Player Base back »
- Fully customizable ships? »
- First Person view is possible in DS! »
- What's with the new Metaverse? »
- Carrier default loadouts - ships w/interceptors only? »
- 01001000 01100101 01101100 01101100 01101111 »
- the mi type ships cheat »

Development Blog

- Roadmap »
- Hello strangers, it’s been a while... »
- State of DarkSpace Development »
- Potential planetary interdictor changes! »
- The Silent Cartographer »
- Cloaking update... »
- Tools for tips »
- Fleet levels and more! »
- Game Mechanics Question and Answer Thread »
- Under Construction »

Combat Kills

Combat kills in last 24 hours:
Kills chart
Killboard

Upcoming Events

- Weekly DarkSpace
08/24/19 +6.6 Hours
- International Talk like a Pirate Day!
09/19/19 +25.6 Days
- Towel Day
05/25/20 +274.6 Days

Search

 

Anniversaries

No anniversaries today.

Facebook & Twitter

Why not follow us on Twitter or Facebook for more information and fan updates?

[FAQ
Forum Index » » Beta Testing Discussion » » Update...
 Author Update...
BackSlash
Marshal
Galactic Navy


Joined: March 23, 2003
Posts: 11180
From: Bristol, England
Posted: 2005-05-11 23:49   
I updated beta, and now it doesnt even run past the Lobby/Setup/blahblah screen...

Yup, just tried gcql.exe and...



just tried client.exe too..



infact...clientsetup is doing it too...




Ok....Fixed this probem via deleteding the following files in the beta directory..

factory.dll
network.dll
networkws.dll

Ran update using release client (swapping over to beta) and now it works.

[ This Message was edited by: BackSlash *Jack* on 2005-05-12 00:11 ]
_________________


  Goto the website of BackSlash
whitefire330
1st Rear Admiral

Joined: April 18, 2005
Posts: 36
Posted: 2005-05-12 14:08   
check and make sure that you didnt delet any other files before,*

*which might have brought the error up
_________________


BackSlash
Marshal
Galactic Navy


Joined: March 23, 2003
Posts: 11180
From: Bristol, England
Posted: 2005-05-12 15:48   
I know what im doing, thanks for trying to help anyway. I meerly posted this here and kept it here for anyone else who might be having the same problem. A simple deletion of those 3 files mentioned above in my post, will solve the problem.
_________________


  Goto the website of BackSlash
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Page created in 0.005998 seconds.


Copyright © 2000 - 2019 Palestar Inc. All rights reserved worldwide.
Terms of use - DarkSpace is a Registered Trademark of PALESTAR