Welcome aboard Visitor...

Daily Screenshot

Server Costs Target

Time running out!

49% of target met.

Latest Topics

- Holly Cow Its alive!! »
- Getting our Player Base back »
- Fully customizable ships? »
- What's with the new Metaverse? »
- Carrier default loadouts - ships w/interceptors only? »
- 01001000 01100101 01101100 01101100 01101111 »
- the mi type ships cheat »
- First Person view is possible in DS! »
- Latency Issues »
- missing dll. »

Development Blog

- Roadmap »
- Hello strangers, it’s been a while... »
- State of DarkSpace Development »
- Potential planetary interdictor changes! »
- The Silent Cartographer »
- Cloaking update... »
- Tools for tips »
- Fleet levels and more! »
- Game Mechanics Question and Answer Thread »
- Under Construction »

Combat Kills

Combat kills in last 24 hours:
Kills chart
Killboard

Upcoming Events

- Weekly DarkSpace
06/29/19 +4.5 Days
- International Talk like a Pirate Day!
09/19/19 +85.8 Days
- Towel Day
05/25/20 +334.8 Days

Search

 

Anniversaries

No anniversaries today.

Facebook & Twitter

Why not follow us on Twitter or Facebook for more information and fan updates?

[FAQ
Forum Index » » Beta Testing Discussion » » Thrusday, 26th , new 1.481 beta build, post all newly found bugs here please!
Goto page ( 1 | 2 Next Page )
 Author Thrusday, 26th , new 1.481 beta build, post all newly found bugs here please!
Dwarden
Admiral
CHIMERA

Joined: Jun 07, 2001
Posts: 1072
From: Czech Republic
Posted: 2004-02-25 21:57   
As topic says, new version from today needs new bug reports:

so go and find bugs
_________________

... Ideas? ... that's Ocean w/o borders !

  ICQ status
Sopwith Camel
Grand Admiral
Galactic Navy


Joined: March 07, 2002
Posts: 651
From: Toronto
Posted: 2004-02-25 21:59   

Edit 1: Also, the system Epsilion Eri should be spelt Epsilon Eri
Edit 2: Deleted bug about beta keyboard command, now irrelevant.
_________________

| [Galactic Navy] | [Matthew Good] |

[ This Message was edited by: Sopwith Camel {C?} on 2004-02-25 22:28 ]

[ This Message was edited by: Sopwith Camel {C?} on 2004-02-26 14:19 ]
_________________

Fleet Commander, Galactic Navy

Sandals
Fleet Admiral
Agents

Joined: January 21, 2002
Posts: 2001
From: Redmond,WA,USA
Posted: 2004-02-26 01:25   
Yeah. Although, I will say Epsilion has a certain ring to it.
_________________


  ICQ status
Sopwith Camel
Grand Admiral
Galactic Navy


Joined: March 07, 2002
Posts: 651
From: Toronto
Posted: 2004-02-26 14:14   
Interesting bug I just discovered:

I used the Earth shipyard to launch a station, then i opened a wormhole into Ross 248, beside the Tau Ceti JG. I then go through the JG into Tau Ceti. In Tau Ceti, an ICC heavy crusier started to attack me, so I decided to open a wormhole into the space between CD+36*15693 and Kapteyn's Star. When I actually go through that wormhole, I ended up at the ship selection screen at Earth.

What happened?
_________________

Fleet Commander, Galactic Navy

Valerius{DK}
Grand Admiral

Joined: August 03, 2001
Posts: 595
From: Island of Zealand
Posted: 2004-02-26 14:16   
sopwith, any wormhole going outside of the system youre curently in needs to be targetted to a planet or star, or the wormhole goes back to ship selection (acting as homegate)
_________________
Been dealing out lag in your neighbourhood since 2001


  Email Valerius{DK}
Antra
Admiral
Agents

Joined: February 16, 2002
Posts: 657
From: Grand Rapids, Michigan
Posted: 2004-02-26 17:45   
Actually, that's darned handy -- didn't know that!
_________________


  Email Antra
Tellaris
Grand Admiral
Galactic Navy


Joined: April 30, 2002
Posts: 830
From: Land of Chocolate
Posted: 2004-02-26 18:34   
Currently, a possible exploit

Similar to the "Close Bombing" bug, we now have the "Close Dropping" bug. If a ship gets close enough, it can drop its infantry before the planet's defenses have enough time to react.
_________________
Captain of the StarCruiser
I hit planets for fun!
Spellchecker, the POWER t00l


Dwarden
Admiral
CHIMERA

Joined: Jun 07, 2001
Posts: 1072
From: Czech Republic
Posted: 2004-02-26 18:42   
- When jumping, i can see planets behind gas giant (looks like renderer think planet is infront of that gas giant but in real it is behind him)

ATI R9600> cards with Catalyst 4.2 and DX9.0b

- when disabled yawn control i can't stop rotating at all is that supposed to happen? it still adding degrees to turn

- sometimes position of planets at nav screen not correcponding to real position so when u end your jump to point close to far planet then it re-synchronize and many times its more than hundred gu and it looks very strange when planet simple blink and from left side teleport at right etc

- we definitely need geo stationary orbit as some planets rotating (especial large and extralarge) so fast You need to hunt that building area constantly, it's depriming

- sync issues with infantry when loading, it vanish from planet, it not shown in space, its not in your cargo, yet after some time it apear in your cargo ... all of sudden
_________________

... Ideas? ... that's Ocean w/o borders !

  ICQ status
Dwarden
Admiral
CHIMERA

Joined: Jun 07, 2001
Posts: 1072
From: Czech Republic
Posted: 2004-02-26 18:53   
- how come at planet with exactly 0 population and only 1 infantry can be "economic boom"
i really don't know why , but maybe troops got some sort of shady market lol


- when there is planet capture by enemy it should be not announced until there is some presence of our faction (e.g. if that system is complete empty how we can know enemy captured it)

- also that information about captured and attacked planets need add system name info e.g. (Le was captured by xy {Epsilon Ind})

_________________

... Ideas? ... that's Ocean w/o borders !

[ This Message was edited by: Dwarden on 2004-02-26 19:04 ]
_________________

... Ideas? ... that's Ocean w/o borders !

  ICQ status
Dwarden
Admiral
CHIMERA

Joined: Jun 07, 2001
Posts: 1072
From: Czech Republic
Posted: 2004-02-26 19:58   
- loosing clan ownership of planet, all of sudden, no message, nothing, well builded high moral planets w/o any problem ...

- at planet are still smugglers even there presence of high moral happy population, well trained troops and ships all around ... i will understood this with standalone planet but not for planet with 3 moons all of same faction ...
_________________

... Ideas? ... that's Ocean w/o borders !

  ICQ status
Bobamelius
Grand Admiral
Galactic Navy


Joined: October 08, 2002
Posts: 2073
Posted: 2004-02-26 20:11   
Quote:

On 2004-02-26 18:42, Dwarden wrote:
- When jumping, i can see planets behind gas giant (looks like renderer think planet is infront of that gas giant but in real it is behind him)

ATI R9600> cards with Catalyst 4.2 and DX9.0b



Happens to me too, same vid card.

Quote:

- when disabled yawn control...



Yawn control?

_________________


[ This Message was edited by: Bobamelius on 2004-02-26 20:12 ]
_________________


Dwarden
Admiral
CHIMERA

Joined: Jun 07, 2001
Posts: 1072
From: Czech Republic
Posted: 2004-02-26 20:55   
- when planet's habitat drops below planet's population then planet habitat should be in red color ...

- same as above for max research drops under technology level

- I really think that there should be slow DROP in technology level instead of immediate drop in next sync tick, it's awfull when someone disable reactors at planet and in 10 seconds u have technology level 70 points lower , it should drop each 10 seconds by 1 tech level ...

- still unable to scrap building in middle of build (cancel build > retaken building by planet > still can't scrap it, must wait till it's finished > then scrap)

p.s. ya i need yawn control too , of course i mean yaw

_________________

... Ideas? ... that's Ocean w/o borders !


[ This Message was edited by: Dwarden on 2004-02-26 22:50 ]
_________________

... Ideas? ... that's Ocean w/o borders !

  ICQ status
Josef
Marshal

Joined: February 15, 2002
Posts: 833
From: The Internet
Posted: 2004-02-26 22:57   
I found a bug

Quote:

Thrusday, 26th , new 1.481 beta build, post all newly found bugs here please!


_________________
Fleet @0. Simply the best.

-Baron Von Virtu
Cadet

Joined: December 21, 2002
Posts: 411
Posted: 2004-02-26 23:27   
I was just in BD defending Okag with a station from a hive, so as I pound it down and land inf on it, it JUMPS out and dies in the nearby asteroid belt.

How did the hive get jump drives? I thought all stations were limited to wormholes only?
_________________

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\r\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\n
Site Director - The Darkspace Connection - http://www.3dap.com/darkspace

Dwarden
Admiral
CHIMERA

Joined: Jun 07, 2001
Posts: 1072
From: Czech Republic
Posted: 2004-02-27 03:25   
Oki , it seems there is some massive problem when You enter moderator mode and then try use /search playername function

game will lag heavy

and

game will loop and freeze (need manually terminate) and crash w/o exception ...


very strange ...
_________________

... Ideas? ... that's Ocean w/o borders !

  ICQ status
Goto page ( 1 | 2 Next Page )
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Page created in 0.017448 seconds.


Copyright © 2000 - 2019 Palestar Inc. All rights reserved worldwide.
Terms of use - DarkSpace is a Registered Trademark of PALESTAR