Welcome aboard Visitor...

Daily Screenshot

Server Costs Target


9% of target met.

Latest Topics

- Getting our Player Base back »
- What's with the new Metaverse? »
- Carrier default loadouts - ships w/interceptors only? »
- Holly Cow Its alive!! »
- 01001000 01100101 01101100 01101100 01101111 »
- the mi type ships cheat »
- First Person view is possible in DS! »
- Latency Issues »
- missing dll. »
- 1.741 »

Development Blog

- Roadmap »
- Hello strangers, it’s been a while... »
- State of DarkSpace Development »
- Potential planetary interdictor changes! »
- The Silent Cartographer »
- Cloaking update... »
- Tools for tips »
- Fleet levels and more! »
- Game Mechanics Question and Answer Thread »
- Under Construction »

Combat Kills

Combat kills in last 24 hours:
Kills chart
Killboard

Upcoming Events

- Weekly DarkSpace
06/22/19 +6.1 Days
- International Talk like a Pirate Day!
09/19/19 +94.4 Days
- Towel Day
05/25/20 +343.4 Days

Search

 

Anniversaries

No anniversaries today.

Facebook & Twitter

Why not follow us on Twitter or Facebook for more information and fan updates?

[FAQ
Forum Index » » Beta Testing Discussion » » cloaking structures
 Author cloaking structures
PuppetMaster[**]
Fleet Admiral

Joined: November 20, 2001
Posts: 182
From: Riegelsberg/Germany
Posted: 2003-11-02 12:20   
Moijn!

Today i felt like doing a bombing run in kluth space. Not much fun with a frigate... Anyway: it seems that the kluth developped a new cloaking device for structures as you can see here and here.
Not only that it is not much fun bombing with a frigate, it is much less fun waiting for bronze bomber badge on a planet that shows 12 structures but you simply can't see them. Is it a new hide-and-seek part of the game? If so, what are the badge requirements and what will it look like?

greetz
PM
_________________


Shigernafy
Admiral

Joined: May 29, 2001
Posts: 5726
From: The Land of Taxation without Representation
Posted: 2003-11-02 15:09   
I get that when I'm mildly lagged... the planet is showing that there are buildings, but it hasn't shown which ones are where.

Try hitting camera ('C') on the planet when you have it selected, then hit C again to return to normal view; I've had fairly good success on getting the planet to update when I do that.
_________________
* [S.W]AdmBito @55321 Sent \"I dunno; the French had a few missteps. But they're on the right track, one headbutt at a time.\"

  Email Shigernafy
Bobamelius
Grand Admiral
Galactic Navy


Joined: October 08, 2002
Posts: 2073
Posted: 2003-11-02 20:58   
How come when you camera a planet all the buildings disappear, even if you can normally see them from your ship's view? Makes long range bombign and target selection a real pain.

_________________

Infantry Jettisoned...

[ This Message was edited by: Bobamelius on 2003-11-02 20:58 ]
_________________


Doran
Chief Marshal
Galactic Navy


Joined: March 29, 2003
Posts: 4031
From: The Gideon Unit
Posted: 2003-11-02 21:02   
@bob, thats why you camera friendly ships in orbit around the target planet or use scanners
_________________


  ICQ status
peanutbutter
Cadet

Joined: November 04, 2001
Posts: 341
Posted: 2003-11-03 14:14   
maybe it's because u didn't select the planet (it's like u bomb 1 inf - the view switches 90 degrees clockwise - and the remaining objects are unvisible til u reselect the planet; which isn't not really a new bug it happens for 2 years frequently)



oh doran i just followed ure manual-link .... ure using a voodoo they are kinda rare now ?

_________________



[ This Message was edited by: peanutbutter on 2003-11-03 14:16 ]
_________________


  Email peanutbutter
MrSparkle
Marshal

Joined: August 13, 2001
Posts: 1910
From: mrsparkle
Posted: 2003-11-05 14:06   
No, its's because you can't see certain enemy structures now, like farms or domes, or mines, maybe shipyards...I kinda forgot what you can and cannot see.

It makes it really hard to bomb too now that planets rotate. You can't target the diamond where that invisible structure is, and many times that
s the exact diamond you need to bomb in order to hit the structure next to it!

I don't know if it's a bug or not, as it's been posted before but no official comments on it.
_________________


Sopwith Camel
Grand Admiral
Galactic Navy


Joined: March 07, 2002
Posts: 651
From: Toronto
Posted: 2003-11-09 00:33   
Yes, i noticed this too. Apparently, the buildings have "signatures" of thier own now... and only the "important" ones like def/fighter bases, colony bases, starports and barracks are visible to an enemy ship.

You can get a pretty good guess at where they are by looking for missing diamonds on the surface and bombing around them. Of course, once you have capped the planet, all the buildings are (should be) visible.
_________________

Fleet Commander, Galactic Navy

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Page created in 0.019730 seconds.


Copyright © 2000 - 2019 Palestar Inc. All rights reserved worldwide.
Terms of use - DarkSpace is a Registered Trademark of PALESTAR